SMV:DIGITAL
LOGIN FOR AT OPRETTE EN ANSØGNING TIL PRIVAT RÅDGIVNING UNDER SMV:DIGITAL
(Digital omstilling og E-handel)


Vil du oprette en ansøgning til Digital sikkerhed? Gå til vores nye site digitalsikkerhed.onlinelegat.dk

Alle ansøgninger til Digital sikkerheds puljen september 2022 er flyttet til det nye site. Så hvis du skal finde en kladde eller en indsendt ansøgning til denne pulje skal du fra nu gå til sitet digitalsikkerhed.onlinelegat.dkFølg med på www.smvdigital.dk, hvor vi offentliggør, hvornår nye puljer åbner eller få en direkte notifikation i din indbakke om kommende puljeåbninger via www.smvdigital.dk


Før du påbegynder din ansøgning om tilskud til privat rådgivning, vil vi anbefale, at du læser vejledningerne til puljerne grundigt igennem, da det kan have betydning for dine muligheder for at få tilskud. Hvis vejledningen giver anledning til spørgsmål, eller hvis du har øvrige spørgsmål til ansøgnings-processen, er du altid velkommen til at kontakte dit tværkommunale Erhvervshus og få vejledning og sparring.
Du kan finde kontaktoplysninger på virksomhedskonsulenter, der kan vejlede dig her.


I forbindelse med oprettelse af en ansøgning, har vi brug for virksomhedsoplysninger og nogle gange også personoplysninger. Derfor skal du, for at kunne oprette en ansøgning, logge ind med virksomhedens nøglekort (NemID) eller nøglefil (Digital signatur).

Programmet er administreret af Erhvervshus Midtjylland.


Skal du markedsafsøge?
Skal du oprette medarbejdere?
Skal du timeregistrere?
Skal du afslutte projektet?

Tryk på knappen i topbjælken

"Vælg aktivitet via menu"For at få adgang til din ansøgning skal du logge på med nøglekort (NemID) eller nøglefil (Digital signatur).

VIGTIGT! Hvis du ansøger for en virksomhed, er det vigtigt at du bruger virksomhedens NemID eller Digital signatur.
Erhvervshus Midtjylland – Åbogade 15 – 8200 Aarhus N – E-mail: info@smvdigital.dk – Tlf: 70 22 00 76